Helyszín:

Törökország, Isztambul


Dátum:

2024. április 25. - 2024. április 27.

Tematika:

Orvostechnika, egészségügy

EXPOMED EURASIA + LABTECHMED - Nemzetközi Orvostechnikai, Egészségügyi Szakkiállítás

Törökország legnagyobb orvostechnikai, egészségügyi rendezvénye.

Törökország - Isztambul

Törökország a 15. legnagyobb GDP-vel rendelkező ország a Világon. Az ország alapító tagja az OECD-nek és tagja a G-20 gazdasági csoportnak. Népessége 2011-es becsült adatok szerint 78 millió fő, a lakosság fele 28 éven aluli. 1960 és 2010 között a népesség egyenletesen évi 1 millióval gyarapodott.

Isztambul a legnagyobb török város, az ország gazdasági, kulturális és történelmi központja. 13,5 millió lakosával a második legnépesebb város Európában, és egyben a Világ legsűrűbben lakott városa.

Isztambul a kapu Európa, Balkán, Ázsia, Afrika között. Hagyományosan jó gazdasági kapcsolatokat ápol a volt szovjet tagálamokkal, az arab államokkal, Oroszországgal, ázsiai országokkal.

A kiállítás

Tavaly 24. alkalommal rendezték meg az ExpoMed Eurasia és LabtechMed kiállításokat, melyek az évek alatt Törökország legnagyobb orvostechnikai, egészségügyi rendezvényévé nőtték ki magukat..

A tavalyi évben 900 kiállító mutatta be a termékeit, 18 országból, 60.000 négyzetméteren, 33.000 látogató előtt. A látogatók többsége a balkáni államokból, FÁK-országokból, észak-afrikából és közel-keletről érkezett.

 

Tematika:

- orvosi kézieszközök, - diagnosztikai eszközök, készülékek, - terápiás eszközök, készülékek, - egyéb orvostechnikai eszközök, - kórháztechnika, - labortechnika, - egyszer használatos termékek és gyógyászati segédeszközök, - implantátumok, - egészségügyi textiliák, egészségügyi bútorok, berendezések, - rehabilitáció, - informatika, szolgáltatások, - fogászati berendezések, egységkészülékek, - fogászati kéziműszerek, eszközök, - fogászati anyagok, fogászati röntgen, fogtechnikai eszközök, berendezések, - fogtechnikai anyagok, - fogászati, fogtechnikai laboratórium, - gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, - gyógyszertári berendezések, eszközök, - gyógyszertári információs rendszerek, gyógyszerészi szakirodalom

 

Önmagában a több mint 10 millió lakosú Isztambul nagyobb üzleti potenciált jelent mint Magyarország, az életszínvonal fokozatos emelkedésével nő a fogyasztási cikkek importja, folyamatosan bővül a külföldi termékek iránti kereslet.

 

Kérem tekintse meg az ExpoMed és LabtechMed hivatalos filmjét:

A kiállítás hivatalos filmjét itt tekintheti meg:

 Vissza