Helyszín:

Franciaország, Cannes


Dátum:

2025. március 11. - 2025. március 14.

Tematika:

Ingatlanfejlesztés, Logisztika, szállítmányozás

MIPIM - Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Szakkiállítás

A Mipim megalapítása óta Franciaország és a Világ legnagyobb ingatlanpiaci szakkiállítása, amely több mint 100 ország vásárlóit, kutatóit, befektetőit, ingatlanfejlesztőit, városvezetéseit, pénzügyi intézeteit, szállodaláncait, brókereit és ügynökeit hozza össze.

A kiállítás teljes mértékben a szakmának szól, és erre kifejezetten ügyelnek, hogy csak a szakmabeliek látogassák, állítsanak ki, tartsanak előadást.

MIPIM 2019:

  • 28.200 szakmai látogató (telt ház)
     
    • 5.000 befektető
       
    • 1,327 ingatlanfejlesztő
       
    • 427 nemzetközi újságíró
       
  • 3.100 kiállító
     
  • 21.500 m2 kiállítói terület
     
  • 100 ország

A rendezvényre a világ minden tájáról érkeznek kiállítók, látogatók, akik keresik a befektetési lehetőségeket, informálódnak a világban zajló trendekről, piaci fejleményekről.

A rendezvényen résztvevők az ingatlanfejlesztés és üzemeltetés nagyjai, akik a bevásárló központ, outlet, szabadidőpark, logisztikai központ, hotel, parkolóház és egyéb szektorból érkeznek, keresve az újabb befektetési, üzletnyitási lehetőségeket. A különbség a Mipim és a Mapic között az, hogy a Mipim-en befektetőt keresnek egy projektre, hogy az megvalósuljon, míg a Mapic-on a már meglévő, létező projektekbe keresnek befektetőket, bérlőket, üzemeltetőket. Ebből kifolyólag a Mipim kiállítói, látogatói között megtalálhatóak a világ minden részéről érkező tervezők, befektetők, ingatlanfejlesztők, városvezetők, főépítészek, pénzügyi intézetek és ingatlan ügynökségek.

Fontos, hogy a kiállításra nem csak a standdal kiállítani szándékozó cégeket szeretnénk megszólítani, hanem azokat is akik elkívánnak menni a rendezvényre mint szakmai látogató. A Reed Midem képviseleteként, kérésére részletes tájékoztatást adunk a részvételi feltételekről.



Kérem tekintse meg a MIPIM hivatalos filmjét:

A kiállítás hivatalos filmjét itt tekintheti meg:

 Vissza