BIG5 DUBAI - Építőipari Kiállítás

Az Egyesült Arab Emírségek – Szaúd-Arábia után – az arab világ második legnagyobb gazdasága, amelynek helyzete a kőolaj következtében évek óta kedvezően alakul. Az UAE gazdaságpolitikájának legfontosabb célja az olajjövedelmek maximalizálása, a nem-olajszektor teljesítményének emelése. Ehhez elfogadtak egy fejlesztési programot azzal céllal, hogy a későbbiekben csökkentse olajbevételektől való függését, aminek hatására hatalmas építkezési hullám indult meg az országban.

Az ország fejlettségi szintjének valamint a folyamatos építkezési hullámnak köszönhetően ez az iparág töretlenül fejlődik, és importra szorul.

 Itt olvashat bővebben a kiállításról: http://www.thebig5.ae/

Amennyiben érdekli a rendezvény, akár kiállítóként, akár látogatóként, kérem tölte ki és küldje vissza a lenti visszajelzőszelvényt és elküldjük Önnek a szükséges információkat, árakat, tudnivalókat.

 Vissza

Hírek / Aktualitások

BIG5 DUBAI - Építőipari Kiállítás

A BIG5 Dubai a régió legnagyobb építőipari kiállítása, melyen a nemzetközi résztvevők száma folyamatosan emelkedik. Az előző évben 2.250 kiállító mutatkozott be, több mint 68.000 látogató előtt.

THE BIG 5 DUBAI - Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

Helyszín:

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai


Dátum:

2019. november 25. - 2019. november 28.

Részletek