Helyszín:

Irán, Teherán


Dátum:

2023. április 19. - 2023. április 21.

Tematika:

Építőipar

PROJECT IRAN - Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

Irán legnagyobb építőipari rendezvénye.

A rendezvényen több mint 300 kiállító mutatkozik be, 22 országból, ebből 12 ország nemzeti bemutatkozás színeiben. A látogatók többsége Törökországból, Oroszországból, volt FÁK országokból, Észak-Afrikából és a Közel Keletről érkezik.


Irán  - Teherán

Irán gazdasága az elmúlt években folyamatosan erősödött az olaj- és gázipari bevételeknek köszönhetően. Irán legnagyobb gazdasági partnere az EU, az import folymatosan nő a gépek, fejlett technológiák, közszükségleti cikkek terén. A olajembargó feloldása végett Irán az építőipari beruházások kerültek a központba. Hagyományosan jó gazdasági kapcsolatokat ápol a volt szovjet tagálamokkal, az arab államokkal, Oroszországgal, ázsiai országokkal.

Irán lakossága 83 millió fő, Teherán a legnagyobb iráni város, az ország gazdasági, kulturális és történelmi központja, több mint 8 millió lakosa van.

Tematika:

- Építőanyagok; - Infrastruktúra; - Épületbiológia; - Padlók, felületek; -Tető rendszerek; - Energia takarékosság; - Megújuló energia; - Homlokzati rendszerek és anyagok; - Ablakok, ajtók; - Hűtés - fűtéstechnika; - Szigetelő anyagok; - Belsőépítészet; - Burkolati kövek, csempe, szaniter áru, - Felújítás, újáépítés; - Uszadatechnika, medencék, SPA, wellness; - Környezetbarát technológiák; - Szerszámok, gépek, berendezések

Az ország fejlettségi szintjének valamint a folyamatos felújítási hullámnak köszönhetően ez az iparág töretlenül fejlődik, és importra szorul.

 Vissza