Helyszín:

Franciaország, Párizs


Dátum:

2026. november 2. - 2026. november 5.

Tematika:

Horeca, Lakberendezés, bútor, textil, Biztonságtechnika

EQUIP HOTEL - Nemzetközi HoReCa szakkiállítás

A vezető nemzetközi HoReCa szakkiállítás.

A kétévente megszervezésre kerülő Equip'Hôtel szakkiállításon több 111.000 szakmabeli gyűlik össze a Hotel Restaurant Catering szektorból, hogy választ kapjanak a legújabb trendekről, gazdasági és szociális helyzetről.

Számokban:

  •  5 napos tapasztalat csere a kiállítók és látogatók között

  •  100.000 m² elfoglalt kiállítási terület, 5 csarnok

  •  111.064 szakmai látogató 2014-ben, ebből 19,2% nemzetközi

  •  1.600 kiállító

  • több mint 500 francia és nemzetközi elismert séffel, építésszel, designerrel, előadóval zajló konferencia program

  • 350 újságíró

 

Tematika:

Konyha és vendéglátóipar
- tányérok, poharak, étkező garnitúrák
- italok
- kávé és bar felszerelések
- konyhai felszerelések, kiegészítők
- élelmiszerek


Belsőépítészet és design
- bútorok (beltéri és kültéri)
- dekorácio
- hűtés-, fűtéstechnika
- világítástechnika
- lakáskultúra
- lakástextil
- ágynemű
- munkaruha


Takarítás és szervíz szolgáltatások
- mosás
- higiénia és takarítás


Wellness, spa, relax
- fürdőszobák
- spa, jakuzzi, szauna
- fittnes- és konditermek


Internet, telefon és számítógépes hálózatok

 

A francia szállodaipar főbb számai:

- 17.070 minősített szálláshely (1-5 csillag)
- 611.609 szoba
- évi 127 millió eltöltött éjszaka
- bevétel: > 15 milliár EUR
- 170.000 szállodai alkalmazott

 

 

Kérem tekintse meg az EQUIP HOTEL hivatalos filmjét:

A kiállítás hivatalos filmjét itt tekintheti meg:

 Vissza