Franciaország, Párizs
2026. november 2. - 2026. november 5.
Horeca, Lakberendezés, bútor, textil, Biztonságtechnika
A vezető nemzetközi HoReCa szakkiállítás.
A kétévente megszervezésre kerülő Equip'Hôtel szakkiállításon több 111.000 szakmabeli gyűlik össze a Hotel Restaurant Catering szektorból, hogy választ kapjanak a legújabb trendekről, gazdasági és szociális helyzetről.
Számokban:
5 napos tapasztalat csere a kiállítók és látogatók között
100.000 m² elfoglalt kiállítási terület, 5 csarnok
111.064 szakmai látogató 2014-ben, ebből 19,2% nemzetközi
1.600 kiállító
több mint 500 francia és nemzetközi elismert séffel, építésszel, designerrel, előadóval zajló konferencia program
350 újságíró
Tematika:
• Konyha és vendéglátóipar
- tányérok, poharak, étkező garnitúrák
- italok
- kávé és bar felszerelések
- konyhai felszerelések, kiegészítők
- élelmiszerek
• Belsőépítészet és design
- bútorok (beltéri és kültéri)
- dekorácio
- hűtés-, fűtéstechnika
- világítástechnika
- lakáskultúra
- lakástextil
- ágynemű
- munkaruha
• Takarítás és szervíz szolgáltatások
- mosás
- higiénia és takarítás
• Wellness, spa, relax
- fürdőszobák
- spa, jakuzzi, szauna
- fittnes- és konditermek
• Internet, telefon és számítógépes hálózatok
A francia szállodaipar főbb számai:
- 17.070 minősített szálláshely (1-5 csillag)
- 611.609 szoba
- évi 127 millió eltöltött éjszaka
- bevétel: > 15 milliár EUR
- 170.000 szállodai alkalmazott
Kérem tekintse meg az EQUIP HOTEL hivatalos filmjét: