Helyszín:

Franciaország, Cannes


Dátum:

2023. november 28. - 2023. november 30.

Tematika:

Ingatlanfejlesztés, Logisztika, szállítmányozás, Építőipar, Infrastruktúra fejlesztés

MAPIC - Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Szakkiállítás

A Világ vezető ingatlanfejlesztési és retail kiállítása.

A Mapic immár sokadik éve Franciaország és a Világ legnagyobb ingatlanfejlesztési szakkiállítása, amely több mint 66 ország vásárlóit, kutatóit, befektetőit, ingatlanfejlesztőit, városvezetéseit, pénzügyi intézeteit, szállodaláncait, bevásárlóközpontjait, világmárkáit, brókereit és ügynökeit hozza össze.

A kiállítás teljes mértékben a szakmának szól, és erre kifejezetten ügyelnek, hogy csak a szakmabeliek látogassák, állítsanak ki, tartsanak előadást.

MAPIC 2019:

  • 8.400 szakmai látogató
     
    • 2.500 fejlesztő
       
    • 1.000 befektető
       
    • 2.100 márka (retailer)
       
  • 646 kiállító
     
  • 100 önkormányzat
     
  • 78 országból

Tematika: ingatlanfejlesztés, üzemeltetés, bevásárlóközpont, outlet, hotel, parkolóház, iroda, bérlők, világmárkák, üzlethálózatok

A rendezvényre a világ minden tájáról érkeznek kiállítók, látogatók, akik keresik a befektetési lehetőségeket, informálódnak a világban zajló trendekről, piaci fejleményekről.

A rendezvényen résztvevők az ingatlanfejlesztés és üzemeltetés nagyjai, akik a bevásárló központ, outlet, szabadidőpark, logisztikai központ, hotel, parkolóház és egyéb szektorból érkeznek, keresve az újabb befektetési, üzletnyitási lehetőségeket. A különbség a Mipim és a Mapic között az, hogy a Mipim-en befektetőt keresnek egy projektre, hogy megvalósuljon, míg a Mapic-on a már meglévő, létező projektekbe keresnek befektetőket, bérlőket, üzemeltetőket. Ebből kifolyólag a kiállítás kiállítói, látogatói között megtalálható szinte az összes világmárka képviselője, akik újabb üzletet akarnak nyitni az adott régióban, és az összes nagy ingatlanfejlesztő, akik kínálják a befektetési lehetőségeket.

Fontos, hogy a kiállításra nem csak a standdal kiállítani szándékozó cégeket szeretnénk meg-szólítani, hanem azokat is akik elkívánnak menni a rendezvényre mint szakmai látogató. A Reed Midem képviseleteként, kérésére részletes tájékoztatást adunk a részvételi feltételekről.

A kiállítás hivatalos filmjét itt tekintheti meg:

 Vissza