Aktualitások


BAUEN+WOHNEN SALZBURG - Kedvezményes részvételi lehetőség

Ausztria legnagyobb építőipari rendezvénye. Kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, a bővebb információért keressen bennünket.

Részletek

RIGAFOOD - kedvezménnyel

A Balti-térség legnagyobb élelmiszeripari és csomagolástechnikai rendezvénye. Kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítunk, érdeklődjön a részletekért!

Részletek

WORLDFOOD WARSAW

Lengyelország legnagyobb élelmiszeripari rendezvénye. Akik először állítanak ki, egyedi kedvezményben részesülnek. A részletekért keressen bennünket.

Részletek

Wohnen & Interieur - Kedvezményes részvételi lehetőség

Ausztria legnagyobb lakberendezési és bútoripari kiállítása. Akik először állítanak ki a bécsi rendezvényen kedvezményre jogosultak a területdíjból. Bővebb információért keressen Bennünket!

Részletek

Global Industrie - Nemzetközi Ipari Beszállítói Szakkiállítás

A Világ vezető ipari beszállítói rendezvénye, amelyet együtt szerveznek meg a MIDEST, TolExpo és Smart Industrie kiállításokkal. Tematika: fémfeldolgozás, műanyag, gumi, elektronika, ipari 4.0, szerszámok, automatizálás, mechatronika

Részletek

EXPOMED + LABTECH ISTANBUL

Törökország legnagyobb orvostechnikai, egészségügyi szakkiállítása. 900 kiállító, 18 országból, 60.000 négyzetméteren, 33.000 látogató.

Részletek

PETERFOOD

Oroszország legnagyobb élelmiszeripari és csomagolástechnikai szakkiállítása. Kedvezményekért, bővebb információért keressen Bennünket.

Részletek

INDEX DUBAI

Az INDEX Dubai a régió legnagyobb belsőépítészeti kiállítása, melyen a nemzetközi résztvevők száma folyamatosan emelkedik. A 2019-es évben több mint 1.175 kiállító jelent meg, bemutatva a legújabb trendeket, termékeket, kreatív megoldásokat.

Részletek

TURKEYBUILD - A Balkáni régió legnagyobb építőipari rendezvénye

A rendezvényt 12 csarnokban zajlik, 81.000 m2-en, 1200 kiállító részvételével és 106.000 látogató előtt.

Részletek

PROPEL BY MIPIM - Ingatlanfejlesztési és Technológiai Kiállítás

A PROPEL by MIPIM a cannes-i MIPIM és MAPIC ingatlatfejlesztési kiállítások társrendezvénye. Lehetőség van a rendezvényen hagyományos standdal vagy kisebb pultokkal is részt venni.

Részletek

ITU TELEKOM WORLD Digitális Világkiállítás - VIETNAM

Az ENSZ (United Nations) magyarországi partnereként cégünk szervezi a magyar és bolgár résztvevőket az ITU Digitális Világkiállításra. A további részletekért keressen Bennünket.

Részletek

FERIEN MESSE - Közösségi stand

Közösségi standot szervezünk Ausztria legnagyobb utazás és turizmus kiállításán, (800 kiállító, 70 országból, 150.000 látogató). A részletekért kérjük keressen bennünket.

Részletek

ALUMINIUM MESSE - DÜSSELDORF

A kiállítást két évente szervezik meg, 2016-ban 80.000 m2-en, 1000 kiállító részvételével, 46 országból. A kiállítás folyamatosan növekszik, általában 20-30 %-al nő az előzőhöz képest.

Részletek

BATIMAT - A Világ legnagyobb építőipari szakkiállítása

A kétévente megszervezésre kerülő BATIMAT-on 340.000 látogató, 2.400 kiállító, 7 csarnokban. A kiállítást együtt szervezik meg az IDEOBAIN (fürdőszoba, szaniter) és INTERCLIMA (hűtés-fűtsétechnika) kiálításokkal.

Részletek

PROJECT IRAN - Nemzetközi Építőipari Kiállítás

Irán legnagyobb építőipari rendezvénye. A rendezvényen több mint 300 kiállító mutatkozik be, 22 országból, ebből 12 ország nemzeti bemutatkozás színeiben.

Részletek

EQUIP HOTEL - A Világ legnagyobb HoReCA kiállítása

A kétévente megszervezésre kerülő Equip'Hôtel szakkiállításon több 110.000 szakmai látogató gyűlik össze a Hotel Restaurant Catering szektorból.

Részletek

KazBuild - Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

A KazBuild a FÁK-országok legnagyobb építőipari kiállítása, melyen a nemzetközi résztvevők száma folyamatosan emelkedik.

Részletek

Wohnen & Interieur -30% kedvezménnyel

Ausztria legnagyobb lakberendezési és bútoripari kiállítása. Akik először állítanak ki a bécsi rendezvényen -30% kedvezményre jogosultak a területdíjból.

Részletek

Ausztriai építőipari kiállítások -30% kedvezménnyel

Akik először állítanak ki a bécsi Bauen Energie és a salzburgi Bauen-Wohnen kiállításon, -30% kedvezményre jogosultak a területdíjból.

Részletek

AQUATHERM Vienna -30% kedvezménnyel

Akik először állítanak ki az AquaTherm Vienna kiállításon, -30% kedvezményre jogosultak! Figyelmükbe ajánljuk az AquaTherm Nitra és AquaTherm Praha kiállításokat is.

Részletek

- 30% kedvezmény!

Akik először állítanak ki a CASA-Texbo kiállításon, -30% kedvezményre jogosultak!

Részletek

Hírek / Aktualitások

BAUEN+WOHNEN SALZBURG - Kedvezményes részvételi lehetőség

Ausztria legnagyobb építőipari rendezvénye. Kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, a bővebb információért keressen bennünket.

BAUEN + WOHNEN - Nemzetközi Építőipari, Belsőépítészeti, Design és Energetikai Szakkiállítás

Helyszín:

Ausztria, Salzburg


Dátum:

2024. február 8. - 2024. február 11.

Részletek